Brillenglazen

Perfect zicht is waar we naar streven. Daarom is het belangrijk dat u een brillenglas kiest dat bij u past. Aan de hand van een oogonderzoek zullen wij met u kijken hoe we het kijkprobleem kunnen oplossen en welk type glas hierbij past.

Computerglazen

Kijkt u veel op een beeldscherm? Computer, tablet, telefoon? En krijgt u dan ook vermoeide, jeukerige of zelfs branderige ogen? Wellicht ook last van uw nek en schouders? Dan kan een computerbril helpen. Hier zijn verschillende mogelijkheden in. Alleen al een blauwfilter zal veel rust in uw ogen kunnen brengen. Het felle blauwe licht wordt hierbij vermindert en uv-licht wordt tegengehouden. Wij kunnen dit voor u demonstreren in de winkel!

Een andere oplossing kan een bril zijn met verschillende sterktes hierin. Afhankelijk van uw gebruik zal uw zicht optimaal zijn van een kortere leesafstand tot uw beeldscherm.

Uit het oogonderzoek zal blijken of dit ook voor u wat kan zijn. Kom dus gerust langs!

Multifocale glazen

Wanneer u zowel met lezen als in de verte problemen ervaart is een multifocaal glas wellicht een goed idee. Multi betekent veel, dus niet alleen sterktes voor het lezen en voor het verte zicht zitten in deze glazen, maar ook alle sterktes hier tussenin. Daardoor is ook beeldscherm werk mogelijk met deze glazen. Hier hebben wij diverse mogelijkheden in, die af te stemmen zijn op uw gebruik. Voor het juiste advies kunt u bij ons in de winkel langskomen.