Elk oog is anders – dat laten we u 29 september graag zien!

B.I.G. Vision® van Rodenstock zorgt voor een fundamentele verandering op het gebied van multifocale brillenglazen door rekening te houden met de unieke vorm en grootte van uw beide ogen.

Door brillenglazen te maken die gebaseerd zijn op de biometrie van uw individuele ogen, bieden we u de scherpst mogelijke kijkervaring.

Bij Klein Optiek kijken we met deze nieuwe technologie naar de biometrie van het hele oog. Daarbij gaan we veel verder dan de huidige standaarden binnen de optiekbranche.
Deze datapunten worden rechtstreeks in elk van uw nieuwe brillenglazen geïntegreerd middels een technische productieproces dat glazen oplevert die tot op de micrometer nauwkeurig zijn. Dit stelt ons in staat het om het middelpunt voor scherp zicht van elk individueel oog exact te bepalen en u het scherpst mogelijke zicht te bieden, waar u ook naar kijkt.

We noemen deze brillenglazen B.I.G.
BIOMETRISCH INTELLIGENTE GLAZEN®

Op woensdag 29 september staan we voor u klaar met een stoere caravan. Maak kennis met de DNeye® scanner en laat kosteloos van uw ogen een scan maken. Met een kopje koffie of thee kunnen we u dan uitleg geven over de meting.

Wilt u ook een scan van uw ogen laten maken? Bel of app ons om dit in te plannen!