Contactlenspraktijk Twente

Soms heb je een andere oplossing nodig. Contactlenzen kunnen dan de uitkomst zijn.

Contactlenzen zijn met de jaren enorm ontwikkeld en bieden een scala aan mogelijkheden. Een cylinder of leesdeel hoeft geen reden meer te zijn om het niet proberen. Zelfs de sterke verandering van ogen bij kinderen kunnen we met contactlenzen helpen remmen, zodat er niet op latere leeftijd problemen komen in de ogen. Kom naar Klein Optiek om te zien wat bij jou past.

Diverse contactlenzen bij Klein Optiek.

In Delden en Hengelo kun je terecht voor de bekende wegwerplenzen. Daar zijn daglenzen ideaal bij. Elke dag een schone lens, geen gedoe met het schoonmaken van de lenzen. Deze lenzen zijn ook erg fijn om te gebruiken ter afwisseling van de bril. Zoals met sport en vakantie. Lekker makkelijk onder je mooie nieuwe zonnebril.

Er zijn ook wegwerplenzen die je vaker gebruiken kan. Deze bieden vaak wat meer mogelijkheden in maten en sterktes, maar hebben wat meer aandacht bij het onderhoud nodig. Voor deze lenzen werken wij samen met LensOnline. Via LensOnline kunnen je lenzen ook thuis bezorgd worden!

Een stapje uitgebreider zijn maatwerk lenzen. Deze zijn zowel als een zachte lens te krijgen, als een vormstabiele lens. Vormstabiele lenzen bieden de meeste mogelijkheden: hogere cylinders, sterkere leessterktes en bijzondere maten. Deze lenzen gaan lekker lang mee, net als een bril.

Wil je overdag geen bril op, maar liever ook geen lenzen in? Dan zijn Dreamlite Nachtlenzen misschien de oplossing. Je draagt deze lenzen wanneer je slaapt. Deze corrigeren dan je ogen, zodat je overdag goed kan zien.

Om erachter te komen wat je graag zelf wilt en wat het beste past bij jouw ogen, maken we graag een afspraak. We meten dan niet alleen de sterkte op die nodig is, maar bekijken ook de vorm van het oog en de kwaliteit van de traanlaag. We zullen uitleggen hoe je de lenzen gebruikt en kijken hoe het gaat als je de lenzen in gebruikt hebt.

Het is belangrijk wanneer je contactlenzen gebruikt om gaandeweg bij te houden hoe het gaat. Kijkt alles nog scherp? Zit alles nog goed? Ook wanneer je al jaren contactlenzen draagt of ze maar één keer in de week, is het wijs om deze halfjaarlijks te laten controleren.

Wilt je ook weten of lenzen voor u wat zijn? Maak een afspraak voor het aanmeten van lenzen. Zowel in Delden als in Hengelo kunt hiervoor terecht


Voor Delden kun je ons bereiken per e-mail, whatsapp via 06-4167 4319 of natuurlijk telefonisch op 074-376 6288. Daarnaast kunt u ons ook een bezoek brengen in de winkel!

Voor Hengelo kun je ons bereiken per e-mail, whatsapp of ook telefonisch via 06-81929957. In Hengelo werken we uitsluitend op afspraak. U mag ook contact opnemen via de winkel in Delden.