Wil je ook contactlenzen proberen?

Een bril is een mooie oplossing voor veel zichtproblemen. Echter heb je soms een andere oplossing nodig. Contactlenzen kunnen dan de uitkomst zijn.

Contactlenzen zijn met de jaren enorm ontwikkeld en bieden een scala aan mogelijkheden. Een cylinder of leesdeel hoeft geen reden meer te zijn om het niet proberen. Zelfs de sterke verandering van ogen bij kinderen kunnen we met contactlenzen helpen remmen, zodat er niet op latere leeftijd problemen komen in de ogen.
Bij Klein Optiek willen we graag de ogen én je wensen onderzoeken om bij de meest passende contactlens uit te komen.

Jouw oog, jouw contactlens

In Delden kun je terecht voor de bekende daglenzen (wegwerplenzen). Elke dag een schone lens, geen gedoe met het schoonmaken van de lenzen. Deze lenzen zijn ook erg fijn om te gebruiken ter afwisseling van de bril, zélfs multifocaal! Zoals met sport en vakantie. Lekker makkelijk onder je mooie nieuwe zonnebril.

Er zijn ook lenzen die je vaker gebruiken kan, de welbekende maandlenzen. Deze bieden vaak wat meer mogelijkheden in maten en sterktes, maar hebben wat meer aandacht bij het onderhoud nodig.

Een stapje uitgebreider zijn maatwerk lenzen. Deze zijn als zachte lens te krijgen en als vormstabiele lens. Vormstabiele lenzen bieden de meeste mogelijkheden: hogere cylinders, sterkere leessterktes en bijzondere maten. Deze lenzen gaan lekker lang mee, net als een bril.

Wil je overdag geen bril op, maar liever ook geen lenzen in? Dan zijn Dreamlite nachtlenzen misschien de oplossing. Je draagt deze lenzen wanneer je slaapt. Deze corrigeren dan je ogen, zodat je overdag goed kan zien.

Om erachter te komen wat je graag zelf wilt en wat het beste past bij jouw ogen, maken we graag een afspraak. We meten dan niet alleen de sterkte op die nodig is, maar bekijken ook de vorm van het oog en de kwaliteit van de traanlaag. We zullen uitleggen hoe je de lenzen gebruikt en kijken hoe het gaat als je de lenzen in gebruikt hebt.

Het is belangrijk met contactlenzen om gaandeweg bij te houden hoe het gaat. Kijkt alles nog scherp? Zit alles nog goed? Ook wanneer je al jaren contactlenzen draagt is het wijs om deze halfjaarlijks te laten controleren.

Wil je weten of je geschikt bent voor dag- of nachtlenzen? Maak snel een afspraak!
Je kan ons bellen op 074-3766288, e-mailen, appen op 06-41674319 of kom gezellig langs.

Als Erkend Myopie Management Expert gebruiken wij contactlenzen van Coopervision Specialty Eyecare