Wanneer het buiten guur is…

..is er niks lekkerder, dan met een hete kop thee binnen te zitten. Of een warme chocomelk, natuurlijk! Handje kruidnootjes erbij, of een stukje gevuld speculaas. Boek erbij, heerlijk!

Nog een paar nachtjes tot Sinterklaasavond! Dat is toch elk jaar wel weer spannend. Zijn we dit jaar braaf geweest? Vindt de Sint dat we genoeg afstand houden, handen wassen en mondkapjes dragen? Tot het zo ver is, moeten we nog heel even wachten. En dan is het leuk om de tijd te vullen met knutsel- en kleurwerk. Heb je onze bril al gedownload? Deze is vanaf onze voorpagina met een druk op de knop te ontvangen. Kleur hem mooi in en zet ‘m in elkaar!

Zaterdag 5 december komen er twee gezellige pieten bij ons langs. Lever dan je mooie knutselbril bij ze in! Je krijgt meteen een leuk, klein cadeautje. Zij zullen in overleg met de Sint, als hij niet te druk is, welke bril de leukste is geworden. De maker van die bril wint een echte bril op sterkte*!

Uiteraard zullen we die zaterdag rekening houden met afstand. We hebben een mooie route klaar gezet en buiten is er ook wat plek onder het afdakje. Er kunnen maximaal 5 volwassenen tegelijk in de winkel zijn. Laat het ons weten als je er niet bij kan zijn, zodat je toch een leuk presentje kan krijgen voor je mooie bril.

Tot zaterdag!

*Voorwaarden: kinderen tot 12 jaar mogen deelnemen. De hoofdprijs is een complete kinderbril van de BBig collectie ter waarde van 189 euro. De geknutselde bril moet tussen 10 en 12uur op 5 december worden ingeleverd om mee te dingen naar de hoofdprijs. Bij inleveren van de knutselbril op die dag krijgen kinderen een extra cadeautje. Echter: op=op. Wijzigingen voorbehouden.