Vernieuwd!

Het is eindelijk zover: alles is vernieuwd! We hebben natuurlijk wel geprobeerd onze vertrouwde sfeer te behouden. Wanneer u bij ons langskomt zal u dus veel mooie nieuwe dingen zien, maar ook een hoop herkenbare dingen. Omdat het gewoon leuk is om te zien, hebben we wat foto’s gemaakt van de verbouwing. Ook voor ons is het allemaal weer even wennen. Alles ligt nu ergens anders, omdat we veel meer ruimte hebben.
Doordat we meer ruimte hebben, hebben we nu ook de mogelijkheid om voor het gehoor wat te kunnen doen. Twee keer in de week komt onze audicien Gina van Dijk bij ons langs. Zij is gespecialiseerd in het gehoor en heeft uitgebreide mogelijkheden om zoveel mogelijk te kunnen helpen. Als u vragen heeft of een afspraak wil maken bij haar kunt ons altijd bellen of een bezoekje brengen.

Niet alleen de winkel is vernieuwd. Zoals beloofd hebben we ook de collectie vernieuwd. We hebben enorm gave, nieuwe merken, zoals Longchamp en BBig.

Longchamp

Het familiebedrijf Longchamp is in 1948 opgericht door Jean Cassegrain en maakte luxe lederwaren. Le Pliage is de iconische tas van dit bijzondere merk, geïnspireerd door de Japanse vouwkunst. Een must-have sinds 1993, volgens Longchamp. De prachtige monturen zijn geïnspireerd op het Franse erfgoed met een knipoog naar de dynamiek van Le Pliage. Dit geeft een uitstraling van zelfvertrouwen en vrouwelijkheid. Longchamp staat voor durf en onbevangenheid. Dit is goed te zien in deze interessante collectie.

BBig

Dit is hét merk voor onze stoere kids. BBig komt van Hollandse bodem en is door een opticien ontworpen en opgezet. Vlotte kinderbrillen voor zowel de allerkleinsten tot de grotere kids. De moderne modellen zijn in allerlei kleuren op het rek te vinden. Daarnaast hebben we er ook nog genoeg in de gave houten kist die bij ons in de etalage staat. Al onze kinderbrillen zijn inclusief ontspiegelde, geharde glazen*!

Calvin Klein

We hebben ook de bij ons al bekende merken vernieuwd. Hier is Calvin Klein een voorbeeld van.
Calvin Klein is een life-style merk dat gedurfde, vooruitstrevende idealen naleeft. Deze collectie haalt haar inspiratie uit de historische Amerikaanse roots van het merk, meegroeiend met de moderne wereld. Hierdoor ontstaan klassieke vormen met bijzondere kleuren, met een eigentijdse schoonheid. Dit trekt de aandacht van de stadse, creatieve en onafhankelijke personen.

Natuurlijk hebben we nog veel meer mooie monturen. Het beste kun je bij ons langskomen om ze te bekijken met een lekker kopje thee of koffie. Dan kun je ook de rest van onze mooie vernieuwde winkel zien.

*Vraag naar de voorwaarden.