Vasuma-week!

Eindelijk is het zo ver! De Vasuma-week is aangebroken!

Deze hele week hebben wij de collectie van Vasuma, monturen en zonnebrillen, in de winkel klaar liggen om te bezichtigen! Deze mooie brillen zijn geschikt voor dames en voor heren, dus kom een kijkje nemen.

Vasuma website

Dit stoere merk komt uit Stockholm, Zweden in 2007. Deze duurzame monturen en zonnebrillen zijn van hoge kwaliteit en worden gemaakt van ecologisch acetaat, metaal en Japans titanium bij kleine familiebedrijven. Er wordt zelfs 100% gerecycled acetaat gebruikt in de brillen. Alle zonnebrillen zijn voorzien van een UV-A en UV-B filter.

Het verhaal gaat dat dit merk is opgezet als eerbetoon aan allen die gepest zijn en brilslang zijn genoemd; “glasögonorm”. De brilslang, ook wel de Indische Cobra, draagt een bril op zijn rug. Hier vindt je dan ook het logo van Vasuma in terug.
Een ander leuk weetje is dat alle modellen van Vasuma genoemd zijn naar slangen!

De collectie van Vasuma geeft de mogelijkheid om iets speciaals te dragen. Geïnspireerd op de pop-cultuur van de jaren ’60 en ’70 hebben de brillen bijzondere kenmerken. Bij veel modellen is het dan ook mogelijk om een zonneclip van Vasuma erbij te vinden.

Kom langs om alles te bekijken met een kop koffie. Om niet te veel mensen tegelijk in de winkel te hebben, raden wij aan om een afspraak hier voor te maken. Bel ons op 074-376 62 88 of stuur een appje naar 06-41 67 43 19.