The city that never sleeps.

State of Art Eyewear is het brillenmerk bij het Nederlandse mannenmodemerk State of Art. Dit merk ontwerpt kleding voor mannen die van stijl en van oude auto’s houden, en daarbij hoort een net zo tijdloze bril. State of Art Eyewear is daarmee het merk voor de moderne, zelfbewuste, volwassen man met gevoel voor stijl. Een brildrager die er representatief uit wil zien in een outfit die de tand des tijd weet te doorstaan.

State of Art Eyewear heeft sinds oprichting in 2013 60 monturen op de markt gebracht. Daartussen zitten modieuze panto-modellen, maar ook de tijdloze aviator. Ons model 059 was een speciaal tribuut aan de eeuwig stijlvolle stad New York. “The city that never sleeps,” voor de klant die er dag en nacht goed uit wil zien.

Kom bij ons langs in de winkel om deze stoere brillen te bekijken! Wij hebben namelijk deze hele maand de volledige collectie in de winkel. Zo kun je het model in jouw favoriete kleur proberen, dat hele bijzondere model, of de extra large versie die ons model draagt. Wij zijn er trots op dat wij deze stoere stijlvolle monturen mogen showen.