Exact zicht bij elk licht

Hij is er weer: de Deldense B.I.G. Vision oogmeetdag! Ben je nieuwsgierig of exact zicht wat voor jou is? Lees dan verder.

B.I.G. Exact®

Uw ogen zijn uniek en verschillen in bijvoorbeeld lengte en sterkte. Standaard brillenglazen zijn geschikt voor slechts 2% van de brildragers, omdat er gebruik wordt gemaakt van standaardwaarden tijdens de berekening.

Biometrisch DNEye® onderzoek

De hypernauwkeurige DNEye®Scanner registreert meer dan duizend meetpunten van uw ogen. Uniek is dat we zo in staat zijn om de verschillen in uw dag- en nachtzicht te analyseren en de lengte van uw oog mee te nemen om een exact briometrisch oogmodel te maken. Onze glasleverancier Rodenstock gebruikt deze gegevens om biometrische glazen te maken die exact bij uw ogen passen: B.I.G. Exact®

Kom naar de Deldense

B.I.G. Vision®

oogmeetdag

op 8 september

Het resultaat: het scherpst mogelijk zicht in alle lichtomstandigheden.

Wilt u ook een uniek oogonderzoek ervaren of meer informatie over de voordelen van B.I.G. Exact® glazen van Rodenstock? Maak dan snel een afspraak via 074-3766288 of stuur een app naar 06-41674319 voor een meting tijdens de B.I.G. Vision® oogmeetdag op donderdag 8 september a.s. tussen 10:00 en 17:00 uur en ontvang die dag de B.I.G. Exact® upgrade ter waarde van €100,- op multifocale glazen cadeau*.

*Deze actie geldt alleen op multifocale glazen. Op enkelvoudige glazen ontvangt u €50,- korting.