Oakley is nu verkrijgbaar bij Klein Optiek!

De collectie van Oakley is zo enorm uitgebreid, er is voor iedereen wel wat te vinden.
De typisch stoere uitstraling van Oakley maakt je outfit compleet. Of je nu fietst, golft, op het terras zit of achter je scherm relaxt: Oakley.

De brillen van Oakley zijn er in allerlei mooie en exclusieve ontwerpen. Kies je glas aan de hand van je gebruik en krijg het ideale beeld. Heb je een correctie nodig? Geen probleem! Bijna alle Oakley’s zijn op sterkte te krijgen. Zelfs multifocaal!

Fietszonnebrillen

Perfect voor op de weg of juist van de weg af.

De fietszonnebrillen van Oakley combineren hoogwaardige brillentechnologie met hydraulisch gevormde pootjes die passen bij jouw gezichtscontouren. Hierdoor ontstaat er een pasvorm wat extra prettig draagt. Het lichtgewicht ontwerp, geschikt voor alle gezichtstypes, levert uitstekend zicht en comfort voor op de fiets.
De Oakley Cycling Glasses zijn speciaal ontworpen voor de meest veeleisende wielrenners. Ze zijn licht en comfortabel, en bieden veel helderheid en bescherming.

De reis van elke atleet is geïnspireerd door degenen die het pad voor hen hebben geplaveid en degenen die met hen onderweg zijn. De Unity-collectie is geïnspireerd op deze generatie atleten die samen verder zijn gegaan. Team Oakley verenigt zich onder deze collectie om elkaar aan te moedigen op ’s werelds grootste podium, en we hopen dat het atleten van alle niveaus inspireert en de kracht geeft om hun eigen weg te gaan.

De Radar collectie

Onze originele Radar® brillen combineren alles dat we de afgelopen decennia in samenwerking met de beste sporters van de wereld aan kennis hebben opgedaan. Dankzij de hogere brillenglazen van Radar Eve en het grotere gezichtsveld in het bovenste perifere gedeelte heeft ons performance erfgoed er een nieuwe mijlpaal bij.

• Montuur van lichtgewicht O Matter™ met ellipsvormige iconische details van metaal
• Unobtainium®-oortips en -neuspads voor meer comfort en prestaties
• Performance brillenglas met shield-technologie van Oakley met HDO®
• Verkrijgbaar met Prizm™ brillenglazen die kleuren, contrasten en details verbeteren voor een optimale ervaring
• Verkrijgbaar met gepolariseerde en Iridium®-brillenglazen
• Compatibel met authentieke brillenglazen met brilrecept van Oakley
• Inclusief stevige beschermende brillenkoker

Dit is nog maar het topje van de ijsberg. Dus kom naar onze winkel in Delden en laat je verrassen door alle mogelijkheden.