Korting op uw glazen!

Computers, smartwatches en telefoons. Onze ogen hebben de brillenglazen nodig die onze digitale levensstijl meer dan ooit ondersteunen. Langdurige dagelijkse schermtijd is zwaar voor uw ogen en kan digitale oogvermoeidheid veroorzaken. Met Eyezen brillenglazen op sterkte heeft u scherper zicht dan met standaard enkelvoudige brillenglazen en helpt de vermoeidheid van de ogen te verminderen. Eyezen is voor iedereen – voor uw dagelijkse bril.

Denkt u eens aan de manier waarop u uw telefoon, laptop of tablet gebruikt. Dit is vaak op de korte afstand, gedurende een langere periode en vaak in een onnatuurlijke houding. De enkelvoudige Eyezen brillenglazen zijn voorzien van een visuele boost in het onderste gedeelte van het glas dat zorgt voor een scherp beeld. Kijkt u door het onderste deel van een Eyezen brillenglas, dan zijn afbeeldingen en woorden duidelijk, waardoor u minder voorover hoeft te buigen.

Omdat wij de gezondheid van uw ogen belangrijk vinden, krijgt u ter kennismaking van deze glazen een extra scherpte prijs aangeboden. Bij aankoop van een complete bril krijgt u 50 euro korting op uw Eyezen brillenglazen.