Het is weer feestmaand!

December is altijd zo’n enorm gezellige feestmaand. Buiten vrolijke lichtjes, binnen warme drankjes. Daar word ik echt blij van!
De Goedheiligman is net langs geweest, de voorraad chocoladeletters is weer tot Pasen gevuld. Deze week is het ook Chanoeka, het Joodse feest van de lichtjes.
En dan de aanloop naar kerstmis. Het huis versieren onder genot van alle foute kerstliedjes, bedenken wat we dit jaar met de familie gaan eten, warme chocolademelk met gevulde speculaas. En natuurlijk het vooruitzicht van Kerstmarkt Delden.

Dit jaar valt de kerstmarkt op zaterdag 15 december. Het centrum is geopend tot negen uur ’s avonds en er zijn overal leuk kraampjes te vinden. Ook wij gaan dit jaar weer ons best doen er wat gezelligs van te maken. Kom bij ons langs voor een lekker hapje, terwijl de kinderen zich op de ijsbaan vermaken! Er zullen heerlijke Engelse stijl bites te proeven zijn. Misschien nog een goede inspiratie voor het kerstdiner?

De hele maand is van onze decemberactie nog gebruik te maken! Kun je niet kiezen tussen die 2 gave monturen? Of wil je graag een zonnebril voor dat lage zonnetje erbij? Het tweede paar krijg je dan van ons cadeau! Dit geld ook voor multifocaal, computerglazen en hoge sterktes. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.