Het is bijna feest!

De zomer voelt al lang voorbij, de herfst is in volle gang. Gelukkig hebben we tussen de buien door een paar erg mooie nazomerdagen.
Op de website is het even rustig geweest, want wat zijn we druk geweest in de winkel. De verbouwing is in volle gang. De kamer voor de audicien is al zichtbaar en de vloer is bijna klaar voor de nieuwe laag.
Je leest het goed: audicien! We zijn nu nog een vrouw sterker in ons team! Twee keer per week is onze ervaren audicien voor uw gehoor bij ons. Kom met de opening gerust langs voor meer informatie. De week vóór de heropening zijn we even gesloten. We zullen onder andere de definitieve vloer dan leggen, nieuwe kasten plaatsen en de nieuwe collecties ophangen.
Kom nog snel even gluren, want van dinsdag 9 tot en met zaterdag 13 oktober zijn we dan dicht. Wanneer we die week voor kleine reparaties, afstellingen en het maken van afspraken bereikbaar zijn, zullen we dit laten weten. U kan ons natuurlijk altijd een appje sturen.
Op woensdag 17 oktober zullen we de winkel officieel heropenen met een tof feestje! Kom dan langs voor een rondleiding en wat lekkers. Ontmoet onze nieuwe gehoorspecialist en bekijk de nieuwe collectie brillen.

Tot het zover is hebben we nog steeds onze waanzinnige opruiming! Tot wel 50% korting op alle monturen en zonnebrillen! Zelfs de complete kinderbrillencollectie wordt vernieuwd, dus ook op deze monturen hebben we al die kortingen. Het gaat hard, dus wees er op tijd bij!