De zomer is begonnen

Volgens de kalender is de zomer begonnen, yesss! Ben jij al klaar voor je vakantie? Op dit moment hebben we enorm veel toffe aanbiedingen die jouw zomer compleet kunnen maken.

Allereerst loopt onze Ray-Ban* actie nog door. Er is zo veel interesse, dat we nog meer mensen de kans willen geven om een gave bril of zonnebril op sterkte kan nemen. Met originele glazen van Ray-Ban, waar zelfs de echtheidskenmerken op staan, is je bril echt af. Kom naar de winkel om onze collectie te bekijken!

Uiteraard kun je ook een mooie zonnebril zonder correctie bij ons vinden. Wil je toch scherp zien, dan zijn contactlenzen de oplossing. In samenwerking met Menicon hebben wij een sterke zomerse actie. De Miru flatpacks zijn daglenzen in een handige kleine verpakking. Dat past makkelijk in de vakantietas en is super hygiënisch. Per 30-pack betaal je nu maar 20 euro! Let op, deze actie* geldt alleen in de winkel en zolang de voorraad strekt.

Heb je een grotere voorraad daglenzen nodig? Via LensOnline kun je gebruik maken van de summerdeals*! Een flinke korting op je pakket tot wel 80 euro! Bekijk de voorwaarden en doe je bestelling via deze link, of kom naar de winkel.

Veel plezier deze zomer!!

*Voor al deze aanbiedingen gelden voorwaarden. Deze kunt u navragen in de winkel.