Cadeautje!

Wat hebben we toch een mooie zomerse dagen gehad! Met Moederdag waren er juist flink wat druppels, dus laten we onze moeders nu in het zonnetje zetten. Om hiermee te helpen hebben we een leuk idee bedacht. Alle moeders die bij ons een gave zonnebril aanschaffen krijgen hier een hippe strandtas bij cadeau. Deze actie* geldt tot eind juni, dus wees er snel bij!

Over zonnebrillen gesproken: heel binnenkort hebben wij een enorm goede aanbieding voor de brildragers. Meer informatie zal volgen, dus houd de website in de gaten 😉

 

Droge ogen

Aankomende zaterdag is aangewezen tot Dag van de ziekte van Crohn. Bij een deel van de mensen met deze ontstekingsaandoening ontstaan oogproblemen. Erg vervelend… Gelukkig is er vaak veel te behandelen. Een van de voorkomend problemen zijn droge ogen. Dit is niet alleen erg oncomfortabel, maar vergroot ook de kans op een oogontsteking of -beschadiging. Dit kan daardoor dus zelfs invloed hebben op je zicht. Om het jeukerige, branderige gevoel te verlichten, zou je oogdruppels kunnen gebruiken. Voor een advies hierover kun je bij ons langskomen in de winkel.

 

 

 

*Vraag in de winkel naar de voorwaarden.