Ben jij ook een thalassofiel?

Eerder heb ik jullie verteld over het supertoffe merk John Lennon. We hebben een exclusieve uitbreiding op deze collectie ontvangen! Deze limited edition monturen zijn maar beperkt te krijgen. Ze zijn wat kleurrijker en moderner, zonder de John Lennon-touche te verliezen.

Vanwege al het enthousiasme op de G-sevenstars monturen, hebben we hier ook nieuwe modellen voor binnen. Dit originele merk gebruikt bijzondere vormen en kleuren, waardoor ze een vrolijke seventies-vibe geven.

Vandaag, 8 juni, is het Oceanendag. Sinds 2002 wordt wereldwijd op deze dag extra aandacht gegeven aan onze kwetsbare oceanen. Elke seconde wordt er 256 kilo plastic in de oceanen gedumpt. Hierdoor sterven er jaarlijks meer dan 136.000 zeehonden, zeeleeuwen en grote walvissen. Daarnaast ook nog een miljoen zeevogels! Dan heb ik nog niks gezegd over alle kleine vissen en zoogdieren…
Eén van de manieren om hier wat mee te doen is het hergebruiken van het plastic. Sea2See gaat hier zelfs nog een stap verder en maakt van het plastic uit de oceanen monturen. Het plastic wordt opgevangen, gesorteerd, schoongemaakt en voorbereid voor verwerking. In Italië worden de monturen zorgvuldig gemaakt, zodat deze aan de hoogste eisen voldoen. Vervolgens komen ze bij ons in de winkel.
We hebben nog een paar van deze mooie en milieubewuste monturen en zonnebrillen. Dus kom ze eens bekijken, voelen en vooral opzetten! Een leuk weetje: een thalassofiel is iemand die van de zee houdt!