B.I.G. Vision

Een essentiële revolutie op het gebied van brillenglazen.

Elk oog is anders

De wereld van multifocale glazen heeft zich veel te lang laten leiden door een beperkte denkwijze. Een denkwijze gericht op beperkte oogmetingen. Een denkwijze van eenzijdige aandacht. En een denkwijze waarbij de rol van de hersenen wordt onderschat.

Deze beperkte denkwijze richt zich op het begrijpen van het oog vanuit het perspectief van een gestandaardiseerd oogmodel, in plaats van een gedetailleerd beeld van elk individueel oog. Als gevolg hiervan heeft 98% van multifocaaldragers wereldwijd een bril die niet exact aansluit bij hun ogen.

De vorm en lengte van uw ogen zijn net zo individueel als uzelf. Dit geldt ook voor de locatie van het scherp zicht centrum, deze varieert van persoon tot persoon.

Dit betekent dat als we u scherp zicht willen bieden, we brillenglazen moeten maken die gebaseerd zijn op de nauwkeurige gegevens van elk individuele oog. Voor vrijwel alle multifocale glazen die vandaag de dag worden gemaakt, wordt echter gebruik gemaakt van hetzelfde standaard oogmodel.

Ontdek de zes stappen naar de B.I.G. Vision ervaring

DNEye® Scanner
De opticien gebruikt de DNEye® Scanner om de afmetingen van uw ogen te bepalen.

Meting van de oogparameters
Uw oogparameters worden gemeten om exacte waarden te verkrijgen die worden gebruikt tijdens het productieproces.

Berekening van de meetwaarden van de individuele ogen
De opticien stuurt de gegevens door naar Rodenstock, waar onze gepatenteerde berekeningen worden gebruikt om een biometrische dataset te maken.

Maken van het biometrische oogmodel
Deze gegevens worden gebruikt voor het opstellen van een nauwkeurig biometrisch model van beide individuele ogen.

Digitale overdracht van gegevens naar brillenglas
De biometrische modellen van uw beide ogen worden gebruikt voor het berekenen van de brillenglazen en worden tijdens de productie getransporteerd naar de brillenglazen. Elk brillenglas wordt specifiek aangepast op basis van de biometrische parameters.

Biometrisch Intelligente Glazen® van Rodenstock
Slechts enkele dagen na uw eerste consult ontvangt u uw nieuwe brillenglazen met geïntegreerde biometrische intelligentie.

Kom bij ons langs voor een afspraak voor uw eigen DNEye scan!

B.I.G. VISION® FOR ALL

In onze uitgebreide brochure leest u alles over B.I.G. Vision®.

NU DOWNLOADEN